Service Brev pr. 1. Jannuar 2017. Se service brevet som udskrivbar pdf fil her…! service-brev-pr-1-januar-2017

Først Godt nytår til jer alle sammen. Vi håber at alle er kommet godt ind i dette nye og spændene år.

Info

Generelt set, slap vi igennem stormfloden d. 4 – 5 januar uden de helt store katastrofale skader på både og bygninger. Vi er ved at danne et overblik over de skader der er sket. Det drejer sig mest om vores elektricitet og enkelte broer. Vi håber at alle er sluppet med minimale skader og helbredet i orden.

Vigtigt.

Vi har oplevet at der har været enkelte affyringer af fyrværkeri på havnens område. Dette er i strid med både sund fornuft og vore regler. Dette skal overholdes da det handler om sikkerhed.

Vejret for tiden

Da vi har haft lidt vind i sejlene vejrmæssigt, så er det altid en god ide, at komme forbi og tjekke sine fortøjninger på båden. Derudover er der lovet lidt hårdt vejr i nærmeste fremtid, så har du ikke set til din båd i den senere tid, så er det måske nu der skal kigge efter.

Info.

Der er kommet ny ejer i det gl. Tempo Bådsalgs hus. Denne nye ejer har købt hele grunden og dermed også de foran liggende P-pladser. Disse pladser er til kunder og egen privat brug.

Info.

2017, vil igen byde på flydende bådmesse i Ishøj havn. Det vil igen være Tempo Bådsalg der står for arrangementet. Weekenden d. 1- 3. september, vil byde på mange aktiviteter inden for både og vandsport.

Info.

Vi forsætter med bro S05A (Den nye bro på Søhesten). Vi nærmer os skridt for skridt en afslutning på dette projekt, og glæder os til de nye fine store både der ankommer i det nye år.

Info.

Ishøj kommune har udført belægnings arbejde på enkelte steder på området. Vi siger tak for hjælpen, og håber de vender tilbage og tager lidt mere ;o),

Info.

Der vil komme nye trækvogne på havnen, vi håber at de denne gang opfylder behovet for gode og mere holdbare vogne. Brug dem gerne og pas godt på dem.


Meget vigtigt Info.

 

Vi har desværre oplevet at der er et ”misbrug” af vores vaskeri. Vores maskiner er kun til tøj og kun til tøj. Der må derfor ikke vaskes alt muligt andet som reb, fortøjning og andet. Vi bruger mange penge på vore vaskemaskiner, derfor dette opråb.

Info.

Der arbejdes videre med sikkerheden i form af begrænset tilgang til havnen.  Arbejdet med et pullertsystem, håber vi at kunne begynde i løbet af 2017.  Derudover skal vi have afholdt et møde mellem alle involverede i havnens erhvervsliv og Forretningsudvalget fra havnebestyrelsen. I dette samarbejde skal vi finde en økonomisk nøglefordeling af udgifterne mm.

Husk at køre med nedsat fart på hele havnen, vi er stadigvæk i vinter perioden og der kan jo være glat,

Max. Hastighed på havnens område. 30 km.

HUSK!  Gennemkørsel foran havnekontoret er stadigvæk forbudt og dette bedes derfor respekteret.

Med venlig hilsen
Frederik Staal
Havnefoged
S/I Ishøj Havn
Tlf: 4373 0004
Mob: 2013 7404