Havneassistent til S/I Ishøj havn

 

Kasper Henningsen har desværre opsagt sin stilling pr. 1. januar 2019

Er du vores nye engagerede og servicemindede kollega på Ishøj havn?

Ishøj havn søger en Havneassistent til at indgå i det spændende arbejde på Ishøj havn, med en forventning om tiltrædelse ca. pr. 1. marts 2019.

Vi søger en faglig kompetent person der kan lide at holde mange bolde i luften. Du har en håndværksmæssig baggrund. Du skal være god til at prioritere mellem opgaver og kunne følge dem til dørs. I travle perioder har du overblik og kan holde hovedet koldt. Hvis det er kompetencer, du kan nikke genkendende til, så vil vi opfordre dig til at sende os en ansøgning.

Jobbet:
Stillingen er på 37 timer, med aftalte mødetider inkl. lørdage om sommeren og mange forskellige artede arbejdsopgaver. Opgaverne er primært af praktisk karakter, men der er også administrative opgaver, der kræver skriftlighed. Stillingen er aflønnet efter aftale med havnebestyrelsen og havnefogeden med udgangspunkt i funktionærlovens regler og vilkår. Der er indlagt en skiftende vagtordning med akut telefon.

Dig:
Vi lægger vægt på en håndværksmæssig baggrund eller tidligere havne erfaring, kørekort og truckcertifikat, kendskab til bådhåndtering. Ingen misbrug og en ren straffeattest. Du er god til at omgås mennesker og har et godt humør og en humor der passer til den gode og hjertelige humoristisk tone på havnen. Jobbet sætter krav til at du har kendskab til PC arbejde på brugerniveau, og meget gerne lidt sprogkundskaber.

Yderligere information:
Kontakt Havnefoged Kennthomas Kristensen på tlf. 2013 7404 / 2844 9280

Ansøgningsfrist:
Onsdag den 16. januar 2019.

Ansøgninger sendes pr. mail til:

havnekontor@ishoj-havn.dk

**Mærk din ansøgning med ”Ansøgning”