Så kom det  nye år, vi fra havnekontoret håber at I alle er kommet godt og sikkert ind i 2016.

Temperaturen siger minus grader, og vinteren er kommet til Ishøj havn, husk at passe på hinanden i den mørke tid, kør derfor med nedsat fart på havnens område.
I januar måned, nærmere bestemt den 22. kl. 12.00, holder vi aktion over de stativer mm. vi har indsamlet i 2015. Derfor hermed endnu en opfordring til jer alle, om at kigge forbi vores trekants område på Hummeren, for at sikre at der ikke skulle være en ejer på det der står på pladsen.
I løbet af foråret vil vi begynde at lave 18 nye grejrum, som kommer til at være på siden af mastehuset på Hummeren. Så ønsker du/I et grejrum, så lad dig/jer skrive op til et hos Anne på kontoret.

Når vi får lidt lunere temperaturer, begynder vi at renovere H1 broen. Vi påregner at den er færdig omkring 1. april.
Opsætningen af bådene i stativer i 2015, blev ikke helt hvad vi havde forventet, men det tager jeg på min kappe. I år vil vi forsøge igen at få et system til opsætning af både, som forhåbentligt vil give mening for os alle. En ny inddeling af pladserne vil også komme på plads. Vi vil starter på Hummeren.
Når bådene er kommet i vandet igen, vil vi på Hummeren forsætte med yderlige oprydning, derefter vil vi begynde med markeringer af nye pladser til jeres landpladser. Når vi så er færdige med oprydning af pladserne på Hummeren, vil vi forsætte med det nye opsætnings system på Søhesten, (det er pt. kun hvordan vi sætter bådene ikke stativerne).
Vi fik også indsamlet Aluminiumsdåser i 2015, vi fik i alt 800 kg ind, og det giver en miljø besparelse på 7,6 ton CO2 udledning. Det kan og skal vi godt være stolte af på Ishøj havn. Fra kontorets side takker vi for hjælpen med at holde vores havn ren og pæn.
Vi vil opfordre på det kraftigste til at alle bådejere jævnligt kigger forbi båd og stativ i forbindelse med al den vind vi har for tiden. Vi må hyppigt kontakt ejere for få sat fortøjninger, presenninger og en del ”løsdele” fastgjort.

Husk!! hvis der er nogle der har en god ide, til nye tiltag på havnen, er man altid velkommen på havnekontoret.  Til sidst en tak for året der er gået, vi ser nu frem til igen at kunne dele sæson 2016 med jer og alle vores gæster.

Med venlig hilsen
Frederik Staal Havnefoged
S/I Ishøj Havn

Tlf: 4373 0004 / mob: 2013 7404