Velkommen til Ishøj Havn - Hvad sker der på havnen

 

 

 Ishøj Havn har 600 bådpladser og kan tilbyde DIG en plads

i den størrelse DU har brug for. Du kan vælge at købe eller leje.
Er du interesseret så se størrelser og priser her…!

Vi lukker for vandet fra tirsdag d. 14 november

Til havnens brugere. Vi lukker for vandet fra tirsdag d. 14 november. Vi er nu nået så langt hen på året hvor vi ser os nødsaget til at frostsikre og lukker derfor for vandet på broerne og på land. Dog vil der stadig være mulighed for at tappe vand fra udslagsvaskene...

læs mere

Servicebrev oktober 2017

Se eller udskriv Servicebrev oktober 2017 Info. Vinteropbevaring: Nu kom efteråret godt i gang med blæst og mere regn. Så nu er det tiden for egenkontrol af fortøjninger mm.  Dette er vigtigt, da havnen ikke dækker skader på bådene under opbevaring i vandet samt på...

læs mere

Servicebrev september 2017

Så er Tempo bådsalgs messe vel overstået. Tempo og vi på havnekontoret er utrolig glade for det store besøg. Det må siges at have været en overvældende succes med 20.746 besøgende på de tre dage.

Vi vil gerne takke de af jer der stillede op som frivillige til at klare opsamlingen af det affald der ikke fandt vej til de opstillede affalds stativer. Super flot arbejde og meget ros fra arrangørerne.

læs mere

Servicebrev august 2017

Servicebrev august 2017    Se pdf version her:  Servicebrev nr. August 2017 Suk! Sommervejret har ikke vist sig fra den bedste side indtil nu, men vi håber alligevel, at der bliver sejlet og hygget rundt om i havnen. Havnen har haft nogenlunde det samme antal...

læs mere

Servicebrev Juli 2017.

Servicebrev Juli 2017. Se som pdf: Servicebrev Juli 2017 Info. Vi har fået lidt spændende materiale omkring sikkerhed til søs fra Stena Line, som vi har lagt som et link på vores hjemmeside under seneste nyt. Der har man også mulighed for at se, hvilke uddannelser man...

læs mere

Servicebrev pr. 1. juni 2017

Miljøhusene og affalds containere:
Så har vi igen oplevet rod i miljøhusene, dette skal bringes til ophør nu, når man aflevere sine gamle dunke mm, så skal olie/oliefilter/klude mm. op i de dertilhørende beholdere/spande mm. Ellers bliver vi nød til….

læs mere

Service Brev pr. 17. Maj 2017

Info. ”Vild med vand”

Vi har på Ishøj havnekontor, besluttet os for at være med i ”Vild med vand”/ Havnens Dag. Dette er en årlig begivenhed i Vild med Vand-havne rundt i Danmark. I 2017 lørdag den 10. juni.

læs mere

Servicebrev pr. 25. april 2017

Info. Vand
Så er der igen blevet åbent for vandet på hele havnen, vi håber at frosten bliver væk for denne gang. Rigtig god fornøjelse med forårsklargøringen.
Info. Aften matcher
Der er slået et spændende opslag på vores Facebook side, vedrørende fælles aften sejladser i Køge bugt. Skulle dette have interesse så kan du læse mere på Køge bugt kredsens hjemmeside.

læs mere

Hvordan…!

På hvert “Blog” indlæg klikker du på billedet eller Titel linjen for at læse flere detaljer om det aktuelle emne.

Du kan sortere i nyhederne efter hvilken kategori de tilhører ved at klikke på kategori valget herunder.

Kategorier

Har du emner som kan være af interesse for havnens brugere, vil vi værdsætte at du informerer
havnekontor @ishoj-havn.dk
eller
mail@creacon.dk

Følg også Ishøj Havn på Facebook

Hvordan ser denne side ud på forskellige skærmstørrelser etc.
Kopier adressen øverst og indsæt den på skærmbilledet der åbner. 

Klik her…!