Se Service brevet som udskrivbar pdf fil her:  Service Brev pr. 1. april 2016

Så er vi i gang med sæson 2016 og vi på havnekontoret glæder os til, at dele denne sæson med jer og forhåbentlig en masse gæster.
Temperaturerne er endelig kommet over 0 grader og vandet er åbnet på hele havnen. For at vise havnen fra dens smukkeste side er her et par ønsker om lidt hjælp fra jer brugere.

Husk at vi er gået over til sommertid på havnekontoret og har derfor ændret åbningstiden. Tjek på  havnens hjemmeside, eller kig forbi havne kontoret.

Vi er stadigvæk i gang med både de nye grejrum og renoveringen af bro H01, begge dele vil være færdige omkring 1/6 2016.

Der skulle være grillriste på vej til vores grillpladser rundt om på havnen. Dato for dette kommer  senere.

Oprydningen på havnen fortsætter som planlagt, dog mest på Hummeren da den er første valg hos kommunen. Dato for opstart på renoveringen på Hummeren må vente lidt, da vi ikke har hørt fra Ishøj kommune endnu!!!

Der er kommet nummer mærkning på alle lygtepæle, som står på stierne rundt på hele havnen, herefter vil det være nemt at melde om lygtepæle der ikke lyser om aften/natten.

Mht. stativer på havnen, så skal de pakkes pænt sammen når båden kommer i vandet. Det vil give os mulighed for at rydde yderligere op på pladserne.

Husk… at når man låner vandslanger på havne kontoret, så skal de afleveres tilbage ellers skal der afregnes depositum for udlån.

Der skal kun lægges jernaffald i vores jern container, da vi på havnekontoret ellers skal bruge tid på at tage ”non” jern affald op igen. Overhold venligst det der er opslået i vores miljøhuse og husk at rydde op efter jer selv, efterlad ikke gamle dunke mm. i miljø rummet.

En lille bøn til alle havnens brugere, benyt nu affaldsspandene som står rundt på hele havnen, det ser ikke pænt ud at affaldet ligger og flyder. Og skulle vore gæster komme til “at tabe” affald, så mind  dem venligst om vores regler for affald.

En opfordring til alle brugere på Ishøj havn: Da vi endnu afventer svar fra kommunen!!!, vedr. Pullert og overvågning i indkørslen, så hold et vågent øje med vores havn. Eventuelle natlige besøg på havnen og biler som kører rundt på havne området mm.

Vi arbejder desværre stadigvæk på havnens IT system, efter vores hacker besøg på vores server.  Dette kan medføre, at nogle opgaver kan være lidt svære at udføre for tiden, men vi kæmper alt hvad vi kan. Besked tilgår når vi igen er oppe på 100%.

Husk! Vi holder ”Ren havn dag” i maj måned. Datoen for denne tilgår i næste service brev.

Sidst og ikke mindst, så et ønske og et håb om, at vi alle må få en dejlig sommer.

Huske at følge med på havnens hjemmeside og på Facebook.

Ris og ros kan altid sendes til havnens mail.

Med venlig hilsen

Frederik Staal – Havnefoged – Tlf: 4373 0004 – Mob: 2013 7404