Se pdf fil af Servicebrev pr 1 december 2015

Så kom vinteren over os, vi holder vandet lukket på havnen til engang i foråret, husk at der
stadigvæk er vand (vinter vand) ved miljø husene, samt ved toiletterne  på både Søhesten og Hummeren.
Da der er flere vinterstorme på vej, beder vi jer alle tjekke om jeres fortøjninger og presenninger sidder som de skal, samt at jeres
både som står på land står sikkert, vi skal helst ikke have ting der flyver rundt på havnen.

Vi kommer rundt og fylder grus huller, i denne uge. Vi har fået grus af Ishøj kommune!

Husk at vi holder en konkurrence i december. ”Gæt en vægt”! Det handler om vores aluminiums indsamling. Alle der har lyst til at komme med et gæt af den indsamlede vægt, skal sørge for at afleverer det pr. mail eller i postkassen senest den 11/12 2015, på havnens mail; havnekontor@ishoj-havn.dk. Husk navn!
Der er en dejlig gave til den der gætter den korrekte vægt, eller bare kommer tættest på +/- 2kg.
Mandag d. 14. december 2015, bliver vinderen udtaget og får derefter direkte besked.

Havnekontoret holder julelukket fra fredag den 18. december og vi vil være tilbage igen d.4. januar 2016. I juledagene vil Kasper og Frederik kommer d. 21 og  d. 28. december, for at køre affald på havnen og andet godt.

Der vil selvfølgelig stadigvæk være mulighed for, at komme i kontakt med havnekontoret i julen. Havnefogeden vil være på vores akut / nødtelefon; 2013 7304, i hele perioden.
Husk at holde lidt øje med hinanden her i den mørke tid. Kør med nedsat fart på havnen, så vi alle kommer igennem juletiden sikkert.

Vi, på havnekontoret åbner døren torsdag d. 17. december kl. 14.00 -16.00, for havnens brugere og erhverv der har lyst til et glas Gløgg, kaffe, pebernødder og brunkager. Ses vi?

Fra alle os på havnekontoret, til alle jer på Ishøj havn!! Glædelig jul og godt Nytår. Tak for dette år, og på gensyn i det nye

Med venlig hilsen
Frederik Staal
Havnefoged
Tlf: 4373 0004
Mob: 2013 7404