Info.
Så kom vi ind i december måned.

Havnekontoret holder julelukket fra mandag d.19/12 2016 til 2/1 2017, dog vil der komme personale ind og køre skrald, 19/12, 23/12, 27/12 og den 30/12. Desuden vil nødtelefonen være bemandet.

Info.
Vi holder igen i år Jule tam-tam på havnekontoret den 15/12 imellem kl. 14-16, Vi byder på gløgg og æbleskriver til dem, der måtte komme forbi.

Info.
(Vigtigt). Alle bådejer skal søger for, at deres indhalerliner er trukket op, så de ikke ligger i vandet, dette er for at undgå skader på vores pæle, hvis havnen fryser til. 
Vi vil den 9/12 sejle rundt og tjekke op på dette. Liner som ligger i vandet vil blive demonteret.

Info.
Oprydning på havnen. Når man bruger landpladserne på havnens områder, skal man huske, at det kun er stativ og en stige (fastlåst), samt lidt klodser, man kan have på pladsen ved sin båd.
I det nye år 2017, vil vi fjerne det, der måtte ligge rundt om på området, som ikke er nævnt her, med mindre, at man har en aftale med havnekontoret.

Info.
I uge 51-52 vil vi ikke pejle dybderne i indsejlingen, skulle der mod forventning ligge is i indsejlingen, når vi møder ind i Januar, udsættes målingerne.

Info.
For en god ordens skyld, så skal vi huske at tjekke de minkfælder, der er sat op rundt om på havnen, de personer som har fået udleveret fælder, skal som aftalt løbene kontrollere fælderne. Dette er for at overholde dyreværnsloven og for at de små mink ikke skal dø i fælderne.

Info.
Vores konkurrence omkring vores nye havnemærke slutter mandag 5/12 2016, vinderen vil få gevinsten udleveret på havne kontoret.

Info.
Det er lykkes at holde havnens priser i ro de sidste tre år, men nu går det ikke længere, hvis vi forsat skal sikre en fornuftig service og vedligeholdelse i havnen.
Derfor har repræsentantskabet godkendt takststigning på i gennemsnit ca. 5% i 2017.

Info.
Vi har nu skiftet rengørings personale for 3. gang på under 2 år, vi håber nu, at de nye vil kunne leve op til de forventninger, vi har til rengøring af havnens toiletter.

Info.
Vi har fået en del nye lejere ind i vores havn, det er vi glade for, tak til de gamle sejlere ;o) som har taget rigtigt godt imod de nye.

Året der er gået,
Vi har nået en del i året, der er gået, først tak for hjælpen til alle der har givet en hånd med på havnen ;o), også en tak for det gode samarbejde til Ishøj kommune.

Der er lavet endnu et område p5-p7 færdigt på Hummeren, hvilket vi er rigtige glade for.

Næste år bliver det P-pladsen over for restaurant Hummeren (Ishøj sejlklub), der bliver renoveret.
Den nuværende legeplads bliver total renoveret og placeret et nyt sted.

Kommunen vil også kigge på søsætningsområdet på Hummeren.


Så er sikkerheden kommet lidt i fokus. Der er monteret gelænder på alle nedgange, samt trekants lister med tagpap på underlaget.

21 nye grej rum er kommet til.
Så er vi i gang med ny opførsel/ genopførelse af broen S05a, alle pladser er solgt, og vi siger velkommen til de nye ansigter.

Meget mere vil komme til.

Sidst og ikke mindst, så fra alle os til alle jer!! I ønskes en rigtig god jul, samt et ønske om, I alle må få et rigtigt dejligt nytår.
Husk at passe godt på jer selv og vi glæder os til at se jer i det nye år.

Med venlig hilsen
Frederik Staal – Havnefoged – Tlf: 4373 0004 – Mob: 2013 7404