Afklaring.
Som nævnt i sidste service brev, så har vi fra havnekontoret givet lov til, at man kunne lægge sin båd over ved mastekranen/ broen(bolværket) hvis man var så uheldig at have fået en skade på sin båd. Vi har fået en del forståelses spørgsmål. Derfor denne præcision. Det er en selvfølge at hvis der skulle kommer en sejlbåd, som skal bruge mastekranen, så flytter man selvfølgelig lige sin båd.

Info. Vedr. forsøg på indbrud
Så har vi haft natligt besøg igen! Men alarmen er sat i gang og der er derfor kun smadret en rude på bagsiden af kontoret, og de har ikke fået noget med sig.

Info.
Så er vi godt i gang med marts måned. Husk at vi kommer på inspektions tur på Søhesten og tjekker at der ikke ligger for meget og flyder under jeres stativer.

Info.
Ishøj kommune har nu sørget for en uddybning af vores indsejling samt i hele sejlrenden ud, så håber vi nu at alle kan sejle ud og ind uden at grundstøde.

Info.
Skulle der mon være nogle kunst interesserede på havnen? Så er der nu mulighed for rabat (20%) på entrebilletterne, på udstillinger på Arken. Der er tale om udstillingerne; Gys- er den levende – Samt udstillingerne Damien hirst-Al weiwei-circle of animals / zodiac heads- Anselm reyle,

Kig ind til Anne på havnekontoret. Dette er selvfølgelig kun så længe lager haves. Rabat billetten gælder til og med 6. august 2017.

Info.
Vi håber at kunne åbne for vandet igen omkring 1. april. Bemærk! Dette er selvfølgelig kun hvis frosten er helt væk.

Info.
Efter lidt forsinkelse på den nye bro S05A, er arbejdet ved at have nået til vejs ende. Broen og dens nye brugere kan lægge til sidst i uge 10.

Med venlig hilsen
Frederik Staal
Havnefoged
S/I Ishøj Havn
Tlf: 4373 0004 / Mob: 2013 7404