Se servicebrevet som pdf her: Servicebrev december 2017

(1). Så er vi inde i juleperioden og I ønskes alle en glædelig jul fra os på havnekontoret.

(2). Info. Vi vil i løbet af december måned salte mod alger på broerne.

(3). Vigtigt. Hermed indkaldes arbejdsgruppen, der skal arbejde med placering af både på landpladserne. Mødet holdes på havnekontoret torsdag d. 11. januar 2018 kl. 1700. Skulle man være forhindret, så giv havnekontoret besked herom.

(4). Info. Vi holder jule-tam-tam på havnekontoret den 21. december fra 1400-1600, vel mødt.

(5). Vigtigt. Da vi er inde i vinterperioden, er det nu tid til at kontrollere, om alt ved jeres både er som det skal være. Dette gælder både dem der ligger i vandet, (fortøjninger mm.) og dem der står på land (bukke – stativer – klodser – telte og plast der bruges til overdækning mm). Vi beder jer løbende holde styr på jeres ting.

(6). Vigtigt. Alt der står på havnens område, skal være mærket med de rigtige mærker, disse mærker kan man få udleveret på havnekontoret i kontorets åbningstid.

(7). Info. Havnekontoret holder julelukket fra fredag d.22. december 2017 og frem til 2. januar 2018. Nødtelefonen vil være bemandet i hele perioden, men husk at det kun er til nødopkald.

(8) info. Se medsendte bilag vedr. ændrede regler om bundmaling.

(9) info. Der er nu sprøjtet med algerens og efterfølgende smidt sand på alle broer. Der er sat en pose sand ved alle nedgange som man frit kan benytte efter behov. Pas på I ikke kommer til skade når I færdes på den glatte flader.

Fra alle os på havnekontoret til alle jer på Ishøj havn: Glædelig jul samt et godt nytår.

Vi ses i det nye år. Med venlig hilsen

Frederik Staal Havnefoged S/I Ishøj Havn

Tlf: 4373 0004 Mob: 2013 7404