Se hele Servicebrevet som udskrivbar fil med billeder:  Servicebrev pr. 1. juni 2017

Havnens dag.

Vi holder ”Havnens dag den 10/6 2017, fra kl. 10.00 – 14.00 kom frisk og nyd dagen med kommunens borgere og andre gæster. Læs mere hér:  https://www.vildmedvand.dk/

Miljøhusene og affalds containere:

Så har vi igen oplevet rod i miljøhusene, dette skal bringes til ophør nu, når man aflevere sine gamle dunke mm, så skal olie/oliefilter/klude mm. op i de dertilhørende beholdere/spande mm. Ellers bliver vi nød til, at finde en anden løsning for aflevering af vores miljø affald.

Samtidig oplever vi af vores store containere bliver fyldt TIL RANDEN, af alt muligt andet end vores affald. Disse containere er beregnet til at vi, efter vores skraldeture, kan komme af med affaldet. De bliver tilsyneladende brugt af udefrakommende eller vore egne brugere, til storskrald. Dette skal ligeledes ophøre nu. Vi har set det nødvendigt at bede renovationsfirmaet, om at sætte låse på den store låge. Dette kan forhåbentligt gøre det lidt svære at smide sofaer og andre møbler i denne container.

Y- bomme og nye flydebroer:

I ugerne 22-23 bliver der arbejdet på Y-bomme og de nye flydebroer, til de yngre små sejlere i havnen.

Blå Flag:

Onsdag d. 7. juni kl. 10.00, hejser vi det Blå Flag over Ishøj havn. Dette sker for enden af Søhesten ved restaurant SeSa. Borgmesteren holder, traditionen tro, en lille tale. Alle er velkomne.

Opdateringer af Tally kort:

Husk at jeres Tally kort udløber d. 30 juni. Kom derfor op og få opdateret kortet og få nye årsmærker til jeres tilbehør. Vi beder jer om at give jeres korrekte E mail adresse, så vi ikke ser så mange mail komme tilbage til vores indbakke på grund af fejl.

Vedr. tomme pladser under ferie:
Husk at sætte pladserne på ”grøn”, når I sejler ud på ture, så er der også plads til gæste sejlerne. 

Lidt statistik:

Så har gæstetallet/ overnatninger i maj, sprængt alle rammer i forhold til maj måned 13,14,15 og 16.  Vi har haft en fremgang på næsten 50 %, og det vil vi godt sige tak for. Dejligt at gæster har fået øjnene op for vores dejlige havn.

Foto konkurrence:

Skulle man have oplevet, og måske have taget et billede, af de tidligere før nævnte flyvefisk i havne området, så er man velkommen til at Sende dem ind til havne kontoret. Vi har besluttet at lave en ”Sommer konkurrence”. Tag et stemningsbillede eller andet som du synes kendetegner havnen fra den gode side. Send det til Anne på; havnekontor@ishoj-havn.dk og mærk mailen med ”Konkurrence”.

Vi vil sidst på sommeren, udpege en vinder og overække en lille gave. Sæt i gang!!

God sommer til alle:

Sidst men ikke mindst, så ønsker personalet jer alle en rigtig god og sejlrig sommer, husk at sejle sikkert, pas godt på jer selv, og kom sikkert tilbage.

Med venlig hilsen

Frederik Staal – Havnefoged

S/I Ishøj Havn

Tlf: 4373 0004 – Mob: 2013 7404